1. A magok ereje | 2. Védett hidegsajtolási folyamat | 3. Testsúlycsökkentés egyszerűen és hatékonyan | 4. A fekete málna mag

 

Dr.Ketskés Norbert orvos, vércsepp analizís

 

Dr. Ketskés Norbert a RAIN International Tudományos Szaktanácsadója. Belgyógyász, háziorvostan szakorvos, természetgyógyász, táplálkozástudományi szakértő, alternatív rák-terapeuta.

"Tíz esztendőn át tartó gyógyszeripari tapasztalataim is hasznos kitérőnek bizonyultak, hogy végül egyértelművé váljon: a táplálkozás-tudomány területe jelenti számomra a legizgalmasabb kihívást. Gyógyszeripari tapasztalataim okán élt bennem az igény, hogy a kémiai boszorkánykonyhát hátrahagyva a természetes megoldások világát is alaposan tanulmányozzam, így 2012 őszén természetgyógyász szakvizsgát tettem. Szakmai munkám fejlesztése érdekében többszáz vizsgálattal behatóan elemeztem az emberi szervezet sejtszintű reakcióit a különféle táplálkozási szokások tükrében, egyértelmű válaszokat kapva a táplálkozás minősége és a szervezetben megjelenő különféle hiányjelenségek vagy többletterheltségek, antioxidáns és szabadgyökterhelés, valamint a sav-bázis egyensúly képleteiben." (Forrás: www.primuslabor.hu)

Az általa kidolgozott Alfa programmal élen jár a hazai, személyre szabott sport-táplálkozás és a testsúly optimalizálás megteremtésében. Páciensei közé tartozik a teljesség igénye nélkül: Cseh László világ és Európa-bajnok úszó, Kammerer Zoltán olimpiai, világ és Európa-bajnok kajakozó és Babos Tímea, jelenleg a legmagasabban jelzett női teniszezőnk.

 

 

2016-ben is RAIN EGÉSZSÉGNAPOT tart Dr. Ketskés Norbert!

Dátumok:  január 23., március 19., április 23.,  május 21.,  július 02., augusztus 27., szeptember 24., október 29., november 19.

Időpont: szombat, 10-14 óráig

Helyszín: RAIN Központ, 1124 Budapest, Csörsz utca 41. I emelet

Belépődíj: a program díjmentes

Az orvosi előadásokra minden kedves Érdeklődőt szeretettel várunk!

 

 

 

 

1. A  MAGOK  EREJE

„Nagyon fontos kiemelni, hogy a magokban, 30-szoros töménységben találhatók a tápanyagok, a növény többi részéhez képest.

Az emberi test sejtszintű működésében 12 olyan vitamin létezik, amelyre a szervezetünknek minden nap szüksége van. Ezeken kívül 17-féle ásványi anyag, 9 esszenciális aminosav és néhány, bizonyos telítetlen zsírsav is nélkülözhetetlen építőköve szervezetünk mindennapi működésének. Éppen ez az egyedülálló a magvakban, hogy mindezeket a területeket önmagukban képesek lefedni. Ebből következik, hogy csupán a magok fogyasztásának étrendünkbe történő beemelésével segíthetjük a szervezet hatékonyabb és kiegyensúlyozottabb  működését.

A magvakra tekinthetünk oly módon, mint egy, a tápanyagokból és vitaminokból túlfűtött kazánra a szervezet energetikai működésében. Fogyasztásukkal elősegíthetjük a szervezet tartalékainak utánpótlását, míg a bennük lévő fellelhető hatóanyagok segítségével energetizálhatjuk a testet.  
Mindezek mellett, ami legalább ennyire fontos tényező, hogy a magokban feldúsult telítetlen zsírsavakban gazdag olajok jelentős része szabadgyök megkötő képességükben nagyon erős, így ezek nagy segítséget jelentenek a szabad gyökök elleni örök harcban.

Mi az, amit NEM tartalmaz a Rain SOUL?
Nem tartalmaz genetikailag módosított összetevőket, kémiai tartósítószereket, mesterséges ízesítőanyagokat, mesterséges édesítőszereket, amely ezért, a mai, tartósítószerekkel,  mesterséges és genetikailag módosított élelmiszerekkel teli világunkban üdítő tápanyagforrást jelenthet szervezetünk számára.”

 

 

2. VÉDETT  HIDEGSAJTOLÁSI  ELJÁRÁS

„A Rain SOUL titka nemcsak a magokban rejlik. Azon is múlik, hogyan nyerjük ki a tápanyagokat a magokból.
A magokban található tápanyagok nemcsak hathatósak, hanem különösen sérülékenyek is. A hagyományos kinyerési módok magas hőfokon történnek, majd desztillálással és kíméletlen vegyi eredetű adalékanyagok hozzáadásával folytatódnak, amelyek szennyezik a magok természetes értékét, és csökkentik hatékonyságát. Más módszerek kőolaj alapú oldószereket vagy alkoholt használnak; ezek súlyos elváltozásokat okoznak a magok összetevőiben, amelyek így sokat veszítenek hatásukból.

Több mint 50 évnyi kutatás és klinikai próbák tucatjai vezették el Dr. Arnold Leonardot (Md/PhD) arra a védett hidegsajtolási folyamatra, amely által a magok tápanyagértéke épp olyan érintetlen formában marad meg, mint természetes állapotában. Ez a folyamat gyengéden választja el a magrostokat a lipidektől, anélkül, hogy értékes tápanyagaik csökkennének vagy károsodnának; kinyeri az antioxidánsok erejét, az esszenciális zsírsavakat, a foszfolipideket, az oldott ásványi anyagokat és a fitoszteroidokat.

A Rain SOUL az egyetlen kizárólag mag alapú termék, amely valóban kihasználja az Anyatermészet adta magok és bennül lévő tápanyagok teljes potenciálját. Jobb táplálkozás: jobb élet!”

 

 

3. TESTSÚLYCSÖKKENTÉS  EGYSZERŰEN  ÉS  HATÉKONYAN!

„Az egészséges és hatékony fogyásnak – én jobban szeretem a testsúly-optimalizálás kifejezést -, számos ellensége van: például a divatosnak tűnő, mindent megvonó diéták, amelyek után soha nem látott tempóban hízzák vissza a leglelkesebbek az addig leadott kínkeserves kilókat. Ellenőrizetlen lé-böjtök és ipari mennyiségben elfogyasztott káposztalevesek, felfúvódás és rossz közérzet, kimerült test és megtépázott lélek, Rain Soul és a fogyókúramindezt gyakorta elkövetjük az úgynevezett méregtelenítés címén.

A probléma az, hogy ezek a kúrák nagyon sokszor nem építhetőek be az átlagember életmódjába. Nem is beszélve arról, hogy ezek a programok ellenőrizetlenül végezve számos egészségügyi kockázatot is magukban hordozhatnak.

Rain Soul és a fogyókúraA legnagyobb probléma, hogy általában azzal sem vagyunk tisztában, hogy milyen állapotról indul a testünk, amikor belevágunk valamilyen változásba. Fontos, hogy hol kezdjük a tisztulási folyamatot: vagyis orvosként azt mondom, hogy a szervezet megtisztításáért, a mérgek eltávolításáért felelős szerveket kell célba vennünk, vagyis a máj és a vesék, valamint a bélrendszer felkészítése a legfontosabb, hogy azután az egész emésztőrendszerünk alkalmazkodni tudjon a folyamathoz.

A jó hír az, hogy van megoldás: léteznek és elérhetőek a magok, azok közül is legfőképpen a feketekömény, amely élen jár ebben a nélkülözhetetlen tisztítási folyamatban. Hatásosan és mindenki számára elérhető módon képes beavatkozni, csak tudnunk kell élni vele.

 

 

4. A  FEKETE  MÁLNAMAG  EREJE

„Szervezetünkben állandó „harc” zajlik az anyagcsere során termelődő és a környezetből bejutó szabad gyökök és az antioxidáns enzimrendszerek, molekulák között. Ennek a harcnak a kimenetelétől nem kevesebb függ, mint az a tény, hogy egyensúlyban maradunk-e vagy elindulunk a fokozott öregedés, degeneráció, betegség útján.

A semlegesítetlen szabad gyökök válogatás nélkül károsítják sejtjeinket, enzimeinket, kötőszöveti molekuláinkat. Rain Soul összetevője a fekete málnamagA következmény gyulladás, funkciózavar, degeneráció és gyorsuló hanyatlás lesz.
Ezt a folyamatot az antioxidánsok képesek megakadályozni és egészen késői korig kitolni a fizikai és szellemi frissesség állapotát. Állatkísérletek cáfolhatatlan bizonyítékot szolgáltattak erre:  kísérleti állatok élettartamát bizonyos antioxidánsok segítségével másfélszeresére növelték a kontrollcsoporthoz képest, ezen állatok általános egészségi állapota is sokkal jobb volt, mint társaiké.

A fekete málnamag  nagyon magas antioxidáns tartalommal rendelkezik. Fekete színét a rendkívül magas antocián tartalomnak köszönheti. A mag alapvetően emészthető tápanyagokban gazdag, koncentrált élelmiszer. Szerves anyagainak emészthetősége 80% fölötti.

Mindezekből összefoglalva arra juthatunk, hogy az emberi szervezet működésének megtámogatásához elengedhetetlenek az antioxidánsok, amelyekből, ha igazán jól hasznosulókat keresünk, akkor kizárólag természetes anyagokban lelhetünk ezekre, amelyek a Rain SOUL-nak köszönhetően egy karnyújtásnyira vannak.

 

OÉTI által kiadott Notifikációs szám: 15543/2014.

Dr. Ketskés Norbert - Egészség