feltölt
helyreállít
revitalizál
Rain Soul
RAIN SOUL
 

a szervezet felfrissítésének és regenerálásának élménye a SOUL-lal! Miért egyedi és különleges ez a magalapú termék?

mert sejtszintű a felszívódás, tápanyaghiányt pótol a szervezetben és javítja a közérzetet

csökkenti a gyulladást, bőrfeszesítő hatású és hozzájárul a testsúly optimalizálásához

a SOUL magjaiban rejlő tápanyagok nemcsak a testet, hanem az elmét is felfrissítik. Aki egészséges, remekül érzi magát és a legjobbat képes kihozni magából. Az erővel, energiával teli életet mindenki megérdemli!

 

 

Miért éppen a magok?
A magvakra tekinthetünk úgy, mint egy, a tápanyagokból és vitaminokból túlfűtött kazánra a szervezet energetikai működésében. Fogyasztásukkal elősegíthetjük a szervezet tartalékainak utánpótlását, míg a bennük lévő hatóanyagok segítségével energetizálhatjuk a testet. A magokban feldúsult telítetlen zsírsavakban gazdag olajok jelentős része szabadgyök megkötő képességükben nagyon erős, így ezek nagy segítséget jelentenek a szabadgyökök elleni örök harcban.

A SOUL-t alkotó főbb elemek: feketekömény mag, feketemálna mag, Chardonnay szőlőmag, trans-rezveratrol és D-ribóz. Az összetevők megfelelő aránya biztosított, így minden fontos és szükséges tápanyagot és támogatást megadhat a szervezetednek. Sejtszintű felszívódás, feljut a vér-agy gáton és tápanyaghiányt pótol a szervezetben. Hozzájárul a testsúly optimalizálásához, sejtregeneráló hatású és lassíthatja a sejtek öregedését.

 

 

7+1 érv a SOUL mellett

1. Semlegesíti a szabadgyökök káros hatásait

2. Támogatja a szív- és érrendszer működését

3. Enyhíti az izomlázat, csökkenti a gyulladást

4. Segít csökkenteni a DNS károsodást

5. Bőrfeszesítő hatású, kiváló resveratrol forrás

6. Magas minőségű és változatos tápanyagok

7. Kiváló esszenciális zsírsav forrás

+1 Növeli az energiát, a teljesítményt és az állóképességet

 

 

Próbáld ki Te is a Rain Soult!

 

ÉLETERŐ, TISZTA ENERGIA, MÉRHETŐ HATÁS!

 

 

Mit mondanak azok, akik kipróbálták a Rain SOUL-t?

Az arcom tisztult, az önbizalmam nagyon sokat nőtt.

Mostanra könnyedén szaladgálok a lépcsőkön, és gond nélkül, könnyedén biciklizek akár 1 órát is.

Energikusabban érzem magam, a sok edzés okozta fáradtságon a SOUL termék jól átsegít.

Nemcsak, hogy jobban érzem magam, hanem látom, hogy mérhető haladást értem el vele.

Méregtelenített, elősegítette a jó felszívódást, felgyorsította a regenerálódást.

Az állandó frissesség miatt nem jelent problémát a házi munka elvégzése, legyen szó bármiről is, úgy érzem, folyamatosan csinálnom kell valamit.

Kipihentebben, nyugodtabban ébredek – az alvásigényem csökkent.

Rendeld meg most!

 

 

 

Jó és rossz zsírok a sejtjeinkben?
Az Omega 3 és 6 esszenciális zsírsavakról köztudott, hogy támogatják és javítják a sejtmembránt. Az emberi szervezet nap, mint nap megújítja sejtjeit, így folyamatosan szükségünk van esszenciális zsírsavakra. A „jó” zsíroknak kimagasló a szerepük abban, hogy elősegítik a sejtek membránjainak megfelelő felépítését, védve azokat a káros behatásoktól, továbbá hozzájárulnak szerkezeti épségükhöz is.

Azonban, ha egy étrend kiegyensúlyozatlan, és a zsírok jelentős részét a „rossz” zsírok (pl. transzzsírok) teszik ki, ezek a membránok kevésbé lesznek elasztikusak. Ennek következménye lehet, hogy a membránok működése kihagy - a tápanyag és az oxigén nem jut be megfelelően a sejtekhez, a méreganyag pedig nem tud távozni a sejtmembránon keresztül -, ami gyakorlatilag az összes sejtbeli folyamat megszakadásához vezethet, sejtkárosodást és sejtpusztulást eredményezve ezzel.
Vizsgálatok bizonyítják, hogy a „jó” zsírok az agy megfelelő működéséhez is esszenciálisak. Az agyi funkciók Omega 3 hiányos zavarai, pedig bármelyik agyi területnél rendellenes működést okozhatnak, az, hogy milyen egy betegség jellege attól függ, hogy az agy mely része nem működik megfelelően. Ugyanakkor a testünk az Omega 3 – 6 zsírsavakat nem tudja előállítani, ezért azok beviteléről nekünk kell gondoskodnunk. Forrás:
www.egeszseggazdagon.com

 

 

 

 

 

 

 

Mi az, amit NEM tartalmaz a SOUL?

 

Nem tartalmaz genetikailag módosított összetevőket (GMO).

Kémiai tartósítószereket, mesterséges ízesítőanyagokat, mesterséges édesítőszereket.

Glutén és laktózmentes.

A mai, tartósítószerekkel, mesterséges és genetikailag módosított élelmiszerekkel teli világunkban üdítő tápanyagforrást jelenthet szervezetünk számára.

Rendeld meg most!

 

 

 

Tesztelés és bizonyíték?
A Brunswick laboratorium 3 sejtszintű vizsgálatot végzett el a
SOUL-lal, amelyek az elsődleges sejtmechanizmust mérték. Sejtszintű gyulladáscsökkentési vizsgálat, sejtszintű öregedésgátlási vizsgálat és sejtszintű antioxidáns vizsgálat.
"Minden termékünket laboratóriumi teszteknek vetjük alá, hogy biztosak legyünk abban, hogy hatásaik valódiak. Független biokémiai laborok – melyek az étrendkiegészítő-, élelmiszer-, gyógyszer- és kozmetikai iparágban tevékenykednek – hatékony táplálékkiegészítőnek minősítették a termékeinket, amelyek javítják az egészséget és a vitalitást." - Forrás: www.hungary.lifeconcentrated.com

 

 

 

 

16 érv a Rain Soul mellett

Rain Soul klinikai viszgálatok, sejtszintű gyulladáscsökkentés , öregedésgátlási mértékről és az antioxidánsokról.

Rain Soul
Rain Soul

 

 

 

ORAC 5.0 és a Soul ORAC érték
Öt gyakori reaktív vegyület található a szervezetben: a peroxil gyökök, hidroxil gyökök, peroxinitrit, szuperoxid anion és a szingulett oxigén. A teljes ORAC érték egy táplálkozási termék összesített antioxidáns erejének mértéke az öt gyakori reaktív vegyülettel szemben. A
SOUL összetevői antioxidáns-védelmet biztosítanak mindezen gyökök ellen. A termék működik.
ORAC érték: Az USDA (Egyesült Államok Mezőgazdasági Minisztériuma) által az Egyesült Államokban javasolt napi gyümölcs- és zöldségbevitel átlagos ORACértéke 7300.  A Brunswick Labs megmérte a SOUL ORAC-értékét, amely 8990. Egy tasak Soul 1690 ponttal meghaladja a javasolt napi zöldség- és gyümölcsbevitel által biztosított értéket.

 

 

Hidegsajtolási eljárás
Az egyedi hidegen sajtolási eljárás során garantált a tápanyagban gazdag olajok és őrlemények egyedülálló és szabadalmaztatott keveréke. Sok gyártó olyan rendszereket használ, melyeknél a magas hőmérséklet és a kémiai folyamatok következtében erősen csökkennek a tápanyagok jótékony hatásai. A Rain International olyan módszert használ a kivonatolási folyamat során, mely igazoltan organikus és mentes a kémiai anyagoktól. A magok természetes összetevői a hidegen sajtolási eljárás során erőteljes, koncentrált energiát biztosítanak. Hatóanyagokról bővebben itt >>

 

 

Fogyasztási javaslat
A fogyasztást megelőzően célszerű a tasakot felrázni. Az ajánlott mennyiség személyenként változhat. Először 1 tasak
SOUL-t vegyél be naponta, majd életstílusodnak megfelelően módosíts a mennyiségen.
Orvosi háttér: Dr. Ketskés Norbert a RAIN International Tudományos Szaktanácsadója. Belgyógyász, háziorvostan szakorvos, természetgyógyász, táplálkozástudományi szakértő, alternatív rák-terapeuta. Bővebben itt >>

1 tasak = 2 uncia (59,15 ml). Kiszerelés: 30 tasak/doboz.
Mivel a
SOUL ilyen hatásos, ezért 30 napos garanciával vásárolható meg.

OÉTI által kiadott Notifikációs szám: 15543/2014.

Rendeld meg most!

 

 

 

Kiegészítő termékek, melyeket érdemes kipróbálnod:

Rain Core, zöld és magalapú termék, ami sokkal több, mint egy méregtelenítés >>

Revri szépségápolási termékcsalád, a bőrápolás új élménye valódi eredményekkel >>

 

 

Kapcsolódó linkek:

Bátori Lajos - Természetgyógyász a Rain Soul-ról >>

Sportorvosi ajánlás – Dr. Mohácsi János >>

Üzleti lehetőség >>

Ajánlott társoldal >>

 

 

 

A termék nem alkalmas semmiféle betegség diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy annak megelőzésére. A fenti jellemzők, hatások egyéntől függően változhatnak. Gyógyszerek egyidejű szedése mellett körültekintő fogyasztásuk ajánlott, szakemberrel konzultálva. A Rain Soul az orvosi kezelés kiegészítője lehet. Konzultáljon kezelőorvosával, ha bármilyen egészségügyi panasza van!

 

Rain Soul